fbpx
 

Installatiebedrijf Vught

Uw loodgieter voor een nieuwe cv ketel en cv onderhoud

Zoekt naar een installatiebedrijf of loodgieter in Vught voor het installeren van een nieuwe cv ketel of cv onderhoud? Dan wilt u natuurlijk wel voor een loodgieter kiezen die vakbekwaam is. In dat geval bent u bij WarmteCentrum Brabant aan het juiste adres. Bij ons vindt u alle werkzaamheden op het gebied van cv onderhoud, het installeren van een cv ketel en installatietechniek bij één installatiebedrijf. Of het nu gaat om onderhoud van uw cv-ketel of het aanleggen van vloerverwarming, wij staan voor u klaar. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van uw combiketel, centrale verwarming, verwarmingsketel en nog veel meer.

Van combiketel tot dakreparatie

U kunt in Vught bij ons installatiebedrijf terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten. Ons installatiebedrijf kan u onder meer helpen met het installeren en het onderhouden van cv ketels, maar ook voor het aanleggen van centrale verwarming onder uw vloeren bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Daarnaast kan ons installatiebedrijf u van dienst zijn met diverse andere loodgieter- en installatiewerkzaamheden in Vught. Zo kunnen wij ook het onderhoud en de reparatie van uw dak verzorgen. Tevens regelen wij het ophangen van airco’s voor u. Wilt u een combiketel of een andere cv-ketel laten plaatsen? Ook dan zijn wij in Vught de beste keuze!

Uitstekende service bij een lekkage

Een lekkage is vervelend. Of het nu een lek is in uw badkamer of een lekkage bij uw cobiketel, verwarmingsketel, het zorgt voor nare omstandigheden in Vught. Ons installatiebedrijf begrijpt dat. Wij sturen snel een vakkundige loodgieter bij u langs in Vught om het probleem te verhelpen. Dat kan zijn voor cv onderhoud, maar ook bij de installatie van een cv ketel. Heeft u een lekkage? Dan belt u ons installatiebedrijf in Vught, omdat:

  • In de meeste gevallen kunnen wij binnen 45 minuten bij u zijn
  • Onze ervaren monteurs vinden een oplossing voor elk probleem
  • Wij hebben jarenlange ervaring en kennis in huis, waardoor wij snel en vakkundig de lekkage kunnen verhelpen
  • Kwaliteitsoplossingen voor een scherpe prijs

Installatiebedrijf Vught

Van een nieuwe cv ketel tot cv onderhoud contract! Neem nu contact op!

Wilt u graag dat onze servicemonteur langskomt, omdat u een lekkage heeft in Vught? Of zou u graag wat meer informatie ontvangen over onze verwarmingen? Neemt u in beide gevallen contact op met ons installatiebedrijf en kom in contact met een vakkundige loodgieter. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar: 073-5222227. Wilt u ons graag een e-mail sturen, dan kan dit naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Wij vertellen u alles over cv onderhoud, de instalaltie van een cv ketel en nog veel meer. Waarvoor schakelt u onze loodgieter in Vught in?

Call Now Button