fbpx
 

Lekkage

Kies voor dé expert

Heeft u hulp nodig bij een lekkage? Schakel dan de specialisten van WarmteCentrum Brabant in. Wij hebben de benodigde kennis in huis om elke lekkage vakkundig te kunnen verhelpen. Of het nu gaat om een lek in uw dak of om een probleem met uw cv-ketel, u kunt bij ons terecht. Onze medewerkers komen graag bij u langs. Zij hebben kennis van zaken, waardoor zij snel de oorzaak kunnen herkennen en u een passende oplossing kunnen bieden.

Binnen 45 minuten hulp

Wanneer u een lekkage heeft, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Waar het lek ook zit, het kan voor vervelende overlast zorgen: nare geurtjes en wateroverlast. Wij begrijpen dat bij WarmteCentrum Brabant. Of het nu gaat om een lekkage in uw badkamer of in uw dak, wij staan graag voor u klaar. Onze medewerkers komen in de meeste gevallen binnen 45 minuten bij u langs om het probleem te verhelpen. Wij zijn dag en nacht te bereiken voor lekkages. Bel dus snel en zorg dat uw lekkageprobleem vandaag nog verholpen wordt.

Lekkage

Voorkom problemen, schakel ons in

Er wordt ook wel gezegd: “voorkomen is beter dan genezen”. Dat geldt ook op het gebied van installatietechniek. Niet elke lekkage kan voorkomen worden. Door regelmatig onderhoud kunnen problemen wel snel opgespoord en verholpen worden. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af, dan profiteert u altijd van het volgende:

  • Eenmaal in de 2 jaar komen wij naar u toe voor hetonderhoud van uw ketel
  • Wij zijn 24/7 te bereiken in het geval van nood
  • U betaalt bij onsinstallatiebedrijf geen voorrij- of arbeidskosten
  • Wij staan 7 dagen per week voor u klaar
  • Toch een lekkage? Dan zijn wij binnen 45 minuten bij u

Een lekkage? Bel ons: 073-5222227

Heeft u een lekkage? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wilt u graag eerst meer informatie over ons ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dan staan wij graag voor u klaar. Bel direct naar: 073-5222227. Onze medewerkers staan u graag te woord. Stuurt u ons liever een e-mail? Dan kan dit naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Ook kunt u hetcontactformulier invullen dat u op onze site vindt. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Wij van WarmteCentrum Brabant zullen uw lekkage vakkundig en snel verhelpen.

Call Now Button