fbpx
 

Warmtecentrum Drunen

Eén installatiebedrijf voor al uw werkzaamheden

Op zoek naar een installatiebedrijf in Drunen? Dan bent u bij op de juiste plek bij WarmteCentrum Brabant. Wij bieden u verschillende diensten aan als installatiebedrijf. Hierdoor hoeft u in Drunen nog maar 1 bedrijf in te schakelen voor diverse werkzaamheden. Daardoor heeft u niet alleen altijd vertrouwde gezichten over de vloer, maar weet u ook precies waar u aan toe bent. Wij geven u graag meer informatie over onze verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verwarmingen, een verwarmingsketel, centrale verwarmingel, een combiketel of onderhoud aan uw cv ketel. Wij hebben inmiddels al veel tevreden klanten mogen helpen. Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag?

 

Van combiketel tot onderhoud voor uw cv ketel.

Of het nu gaat om het plaatsen van cv ketels of de aanleg van vloerverwarming, ons installatiebedrijf staat graag voor u klaar in Drunen. Maar dat is niet het enige wat WarmteCentrum Brabant voor u kan betekenen. Naast het alles wat er komt kijken bij het aanleggen van centrale verwarming kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden. Zo helpen wij u in Drunen ook graag bij het plaatsen van energiezuinige oplossingen. Hierbij kunt u denken aan de installatie van zonnepanelen, een combiketel of  een warmtepomp. Ook is ons installatiebedrijf uw adres voor de aanschaf en het plaatsen van een airco. Daarnaast kunnen wij periodiek het onderhoud aan uw cv ketel verzorgen.

 

Vloerverwarming

Waarom u voor ons kiest

Wij zijn niet het enige installatiebedrijf in Drunen waarop u een beroep kunt doen als het gaat om centrale verwarming of andere verwarmingen. Dat begrijpen wij van WarmteCentrum Brabant maar al te goed. Daarom doen wij als installatiebedrijf net dat beetje extra voor u. In Drunen profiteert u dan ook altijd van het volgende:

  • Niet alleen kunnen wij u helpen bij het aanleggen van verwarmingen, maar ook voor het plaatsen van zonnepanelen of dakrenovatie kunt u bij ons terecht
  • U kunt onze servicemonteur ook inschakelen voor het onderhoud van uw verwarmingsketel
  • In de meeste gevallen zijn wij dezelfde dag nog aanwezig
  • Uw wensen als klant staan bij ons centraal
  • U vindt bij ons jarenlange kennis en ervaring

 

Ons installatiebedrijf in Drunen nodig?

Heeft u nog een vraag over welke verwarmingen wij kunnen aanleggen in Drunen? Of wilt u graag wat meer informatie over ons installatiebedrijf ontvangen? Welke vraag u ook nog mocht hebben, wij staan graag voor u klaar. Heeft u vragen over een specifiek soort combiketel of verwarmingsketel? Ook dan staan we graag voor u klaar.  Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 073-5222227. U kunt ook mailen naar: info@warmtecentrumbrabant.nl. Daarnaast vindt u op onze website een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons kunt opsturen. Wanneer wij uw bericht hebben ontvangen, dan reageren wij zo snel mogelijk. Hoe kan ons installatiebedrijf in Drunen u van dienst zijn?

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button