fbpx
 

Centrale verwarming

Kies voor een betrouwbaar installatiebedrijf

Of het nu gaat om het onderhoud of de aanleg van centrale verwarming, u wilt natuurlijk dat dit vakkundig gebeurt door iemand met kennis van zaken. Wij van WarmteCentrum Brabant bieden dan uitkomst. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring als installatiebedrijf kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Wij hanteren hierbij een klantgerichte werkwijze. Vooraf bespreken wij graag met u uw verwachtingen en nemen wij het kostenplaatje door. Kiest u voor ons voor uw centrale verwarming, dan weet u precies waar u aan toe bent.

 

Breed dienstenpakket voor uw centrale verwarming

Wij kunnen u op het vlak van uw centrale verwarming met een uitgebreid dienstenaanbod helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe cv-ketel en kunnen wij deze ook voor u installeren. Wij kunnen tevens uw oude verwarmingsketel voor u verwijderen en op milieuvriendelijke wijze verwerken. Ook voor de aanleg van centrale verwarming onder uw vloeren bent u bij ons op de juiste plek.

 

Voorkom ongemakken met onderhoud

Het onderhoud van uw centrale verwarming lijkt misschien een overbodige luxe. Maar wilt u dat uw woning ook tijdens de koude wintermaanden lekker behaaglijk warm blijft, dan is het nakijken en schoonmaken van uw cv-ketel belangrijk. Bij ons kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Zo blijft uw centrale verwarming altijd optimaal functioneren en profiteert u van het volgende:

  • Onze vakkundige medewerkers komen dan eens per 2 jaar bij u langs om uw verwarmingsketel na te kijken en schoon te maken
  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen
  • Wij rekenen geen voorrijkosten of arbeidskosten
  • WarmteCentrum Brabant komt 7 dagen per week bij u langs
  • Heeft u een lekkage aan uw cv-ketel? Wij zijn dezelfde dag nog aanwezig

 

Nog vragen? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u op het gebied van centrale verwarming kunnen helpen? Of zou u ons graag een andere vraag willen stellen? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt hiervoor een e-mail zenden naar: info@warmtecentrum-brabant.nl of het  contactformulier invullen op onze website. Wilt u graag ons persoonlijk spreken? Bel in dat geval naar: 073-5222227. Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor de aanleg en het onderhoud van uw centrale verwarming moet u bij WarmteCentrum Brabant zijn.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button