fbpx
 

Verwarmingen

Uw specialist in warmte

 

 

U heeft een goed werkende cv-ketel, thermostaat en verwarmingen in huis nodig om het heerlijk warm te hebben. Wij van WarmteCentrum Brabant kunnen dit voor u aanleggen in uw woning of kantoorpand. Welk type verwarming u ook wenst, wij draaien er onze hand niet voor om. Maar heeft u een reparatie nodig of is er sprake van lekkage? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij zijn uw specialist in verwarmingen en helpen u graag. Wat kunnen we voor u betekenen?

 

 

Diverse soorten verwarmingen

Wij kunnen diverse soorten verwarmingen aanleggen. Weet u nog niet goed wat u wilt? Dan gaan we hierover met u in gesprek. Aan de hand van uw wensen bekijken we welke soorten het beste bij uw specifieke situatie passen. Zo kijken we onder meer naar de technische specificaties en de besparing die een installatie door ons verwarmingsbedrijf u gaat opleveren. Wij hebben onder meer de volgende verwarmingen voor u:

  • Wandverwarmingen
  • Sierradiatoren
  • Convectoren
  • Vloerverwarming

 

Begin vandaag nog met besparen

Bij ons kunt u een zeer efficiënte en nieuwe cv-ketel laten installeren. Hiermee kunt u flink besparen op uw energierekening. Wij letten hierbij op de behoeften van uw woning en uw budget. Onze vakmensen weten precies wat er nodig is om de installatie van uw verwarmingen netjes af te handelen. Samen maken we een plan van aanpak, zodat u weet welke stappen er volgen. Onze werkwijze is heel transparant, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Ervaring heeft geleerd dat onze klanten soms tot wel 15% besparen op hun energierekening. Dat wilt u toch ook?

 

 

Over onze onderhoudscontracten

Met alleen de aanschaf van een nieuwe ketel bent u er nog niet. U zult ook regelmatig onderhoud moeten laten uitvoeren aan uw cv-ketel en verwarmingen. Dit kunnen wij u uit handen nemen. Hiervoor hebben we twee onderhoudsabonnementen. De voordelen zetten we hieronder op een rijtje:

  • Wij maken uw ketel schoon en controleren deze.
  • U kunt 7 dagen per week en 24/7 op ons rekenen.
  • U betaalt geen voorrijkosten (en arbeidsloon).
  • Om de 2 jaar komen we bij u langs.
  • Dezelfde dag nog aanwezig.

 

Wilt u contact opnemen?

Heeft u nog vragen over wat er mogelijk is op het gebied van warmte, cv-ketels en verwarmingen? Dan staan we u hierover graag te woord. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Wilt u een e-mail sturen, dan kan dit via info@warmtecentrum-brabant.nl. Of u kunt een bericht achterlaten op onze website. We zullen u zo spoedig mogelijk een antwoord sturen. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Belt u dan naar 073-5222227 en we vertellen u graag meer onze onze verwarmingen.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button