fbpx

Airco Installateur in Den Bosch nodig?

 

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig installateur in Den Bosch, bent u bij WarmteCentrum Brabant op de juiste plek. Onze installateur kan tal van werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk daarbij aan het installeren van een CV ketel, het plaatsen van airco-systemen en energiebesparende maatregelen voor uw woning. Is uw CV ketel kapot in Den Bosch? Bel dan onze storingsdienst, we zijn dan binnen 45 minuten ter plaatse om het probleem te komen verhelpen. Op deze pagina leest u alvast meer informatie over wat onze installateur voor u kan betekenen in Den Bosch.

Offerte aanvragen

De werkzaamheden van de installateur

U kunt de installateur van WarmteCentrum Brabant inschakelen voor diverse werkzaamheden. Maar ook kunt u een beroep op ons doen in Den Bosch voor het technisch beheer en onderhoud van onder meer:

 

  • CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Sanitaire voorzieningen in woningen en kantoren in Den Bosch
  • Water- en gasinstallaties
  • Aircosystemen

 

Heeft u bepaalde vragen of behoefte aan een dienst die in bovenstaand rijtje niet is benoemd? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij alsnog kunnen bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ook kunnen wij u een op maat gemaakte offerte overhandigen, zodat u zich kunt oriënteren op onze dienstverlening.

Onderhoud door een installateur voorkomt problemen

 

Regelmatig onderhoud laten plegen door onze installateur is aan te raden omdat u mogelijke problemen hier vroegtijdig mee voorkomt. WarmteCentrum Brabant gaat dan ook graag aan de slag met het onderhoud van onder meer uw riolering, leidingwerk en verwarming. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract bij onze installateur in Den Bosch. Bij deze contracten zijn het arbeidsloon en de voorrijkosten inbegrepen. Ons bedrijf biedt een 24 uursservice. Heeft u een storing of een ander ongemak? Wij rekenen geen starttarief of voorrijkosten, zodat wij voordelig een oplossing kunnen bieden!

Afspraak maken in Den Bosch?

 

Wilt u een afspraak maken met een van onze installateurs? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? WarmteCentrum Brabant staat altijd voor u klaar voor het beantwoorden van uw vragen. Bel ons dan op telefoonnummer 073-5222227 of mail naar info@www.warmtecentrumbrabant.nl zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien over de diensten van onze installateur in Den Bosch!

Offerte aanvragen
Call Now Button