fbpx
 

Verwarmingsketel

Voor elke woning een geschikte ketel

Is uw oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Dan bent u bij WarmteCentrum Brabant aan het goede adres. U vindt bij ons een ruim aanbod aan cv-ketels. Voor iedere woning en ieder budget hebben wij dan ook een geschikte ketel. Door de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij uw verwarmingsketel vakkundig voor u plaatsen. Wij kunnen uw oude cv-ketel voor u demonteren en op milieuvriendelijke wijze afvoeren.

 

Vakkundig advies dat past bij uw situatie

Welke verwarmingsketel bij u past, is afhankelijk van verschillende zaken. Welk budget heeft u tot uw beschikking, in wat voor woning woont u, hoe goed is de isolatie? U vindt bij ons een ruime keuze aan cv-ketels. Maar welke is geschikt voor uw situatie? Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring als installatiebedrijf kunnen wij u precies vertellen welke verwarmingsketel bij u en uw situatie past. Samen met u kijken zij graag wat er mogelijk is. Heeft u een geschikte cv-ketel gevonden? Dan verzorgen wij graag de installatie voor u.

 

 

Zorg dat u niet in de kou komt te zitten

Onderhoud van uw verwarmingsketel is erg belangrijk. Vooral tijdens de koude winterdagen komt het vaak voor dat een toch al niet goed werkende ketel kapotgaat of vaak een storing heeft. Door het regelmatig laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden houdt u uw verwarmingsketel in goede conditie. Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten. U profiteert dan van onder meer:

  • Eenmaal in de 2 jaar onderhoud van uw cv-ketel
  • Dag en nacht bereikbaar voor het melden van een storing
  • U betaalt geen voorrijkosten of arbeidsloon
  • Wij komen 7 dagen per week langs voor het oplossen van uw probleem
  • In geval van lekkage zijn wij dezelfde dag nog aanwezig

 

Een verwarmingsketel laten plaatsen? Bel ons

Zou u graag wat meer informatie willen over onze werkwijze? Bijvoorbeeld over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Of wilt u graag dat wij naar u toe komen voor het plaatsen van een verwarmingsketel? In al deze gevallen kunt u uiteraard contact opnemen. Een e-mail stuurt u naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Wij reageren spoedig op uw bericht. Wanneer u graag telefonisch contact met ons opneemt, dan kunt u bellen naar: 073-5222227. Onze medewerkers staan u graag te woord. Schakelt u ook onze hulp in bij het plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel?

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button