fbpx
 

Service (onderhoudscontract)

Service (onderhoudscontract)

Dankzij goed onderhoud aan uw cv ketel presteert de ketel een stuk beter. Een goed werkende ketel bespaart u tot 15% op uw jaarlijkse energienota. Een goed werkende cv ketel zorgt bovendien voor het sneller opwarmen van uw woning. Onderhoud aan CV draagt er aan bij dat uw cv ketel veilig is en dat vervelende storingen voorkomen kunnen worden. De levensduur van uw CV-ketel zal dan ook een stuk langer zijn als u hem door ons laat onderhouden. Wij kunnen samen met u een onderhoudscontract opstellen, zodat u weet dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd aan uw ketel.

 

 

Een onderhoudscontract voor onderhoud cv en onderhoud verwarming
Een onderhoudscontact houdt in dat wij 1 keer in de twee jaar bij u langs komen om aan onderhoud aan cv of onderhoud aan verwarming te doen. Hierdoor bent u verzekert van een behaaglijke temperatuur in uw huis en een goed werkende ketel. In het onderhoudscontract is het zo geregeld dat uw cv ketel wordt schoongemaakt en hij goed gecontroleerd wordt. Onderhoud aan verwarming en onderhoud aan cv betalen zich altijd terug. Wij nemen als u een onderhoudscontract bij ons hebt, altijd van tevoren contact op wanneer wij bij u langskomen voor het onderhoud aan cv of onderhoud aan verwarming. Arbeidsloon en voorrijkosten zijn bij het onderhoudscontract inbegrepen. Het eventueel vervangen van materiaal is hier niet bij inbegrepen. Hiervoor ontvangt u een aparte nota. Zo heeft u altijd een goed overzicht wat er aan uw cv ketel is gebeurd.

 

 

Een onderhoudscontract op maat
Naast onderhoud aan uw verwarming en onderhoud aan uw cv kunt u ook bij ons terecht voor een jaarlijkse 24-uurs service. Dit kan al vanaf € 10 per maand. In dit geval betaalt u geen voorrijkosten of een starttarief bij een storing of ander ongemak met uw ketel. Natuurlijk kunt u ook voor een ander onderhoudscontract tekenen bij ons. Voor onderhoud aan verwarming en onderhoud cv zit u goed bij ons. Onze vakmensen voeren het onderhoud aan verwarming en onderhoud cv altijd goed uit. Vele tevreden klanten gingen u al voor warmecentrum-brabant.nl

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button