fbpx
 

Warmtecentrum Boxtel

Een centrale verwarmingsinstallatie of een verwarming bestaande uit thermische elementen zorgt voor een comfortabele warmte in uw huis of kantoor. Warmtecentrum Brabant is hét adres voor alles op dit gebied. In onze showroom, met vier verschillende verwarmingsinstallaties in vol bedrijf, maakt u kennis met de diverse mogelijkheden. U kunt alle mogelijkheden komen bekijken, dit vergemakkelijkt het maken van de juiste keuze. Bent u op zoek naar design radiatoren die passen in uw interieur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Warmtecentrum Brabant beschikt over een uitgebreid assortiment, voor iedere woning of appartement!

 

Installatiebedrijf Boxtel
Een passend verwarmingsadvies voor uw woonhuis, kantoor- of bedrijfspand en voor uw portemonnee, krijgt u bij ons alle twee. Als installatiebedrijf in Boxtel installeren wij nieuwe verwarming professioneel én met de nodige zorg. Tevens staan we garant voor duurzaam installatiewerk én wij werken milieuvriendelijk. Bovendien werken we erg secuur. Daarnaast is het onderhoud van de verwarmingsinstallaties bij ons in goede handen. Periodiek onderhoud is nodig om ervoor te zorgen dat de kans op storingen beperkt blijft. Toch kan het gebeuren dat het buiten guur is en de wind om het huis loeit, brrr. Maar de radiator wordt niet warm. Is er sprake van een storing? Neem contact op met installatiebedrijf in Boxtel. Warmtecentrum Brabant zorgt er snel voor dat u er weer warmpjes bij zit.

 

Verwarming Boxtel en installatiebedrijf Boxtel
Bel ons gerust als u zoekt naar een verwarmings- of installatiebedrijf in Boxtel, wij zijn u graag van dienst. Voor een nieuwe verwarmingsinstallatie, maar ook voor een storing of onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 073-522 2227

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button