fbpx
 

Installatiebedrijf Boxtel

Nog maar 1 bedrijf inschakelen

Heeft u een installatiebedrijf in Boxtel nodig voor de installatie van een verwarmingsketel? Of zoekt u iemand die u kan helpen bij het aanleggen van centrale verwarming? Wij van WarmteCentrum Brabant kunnen dit alles en meer voor u verzorgen in Boxtel. Onze vakkundig opgeleide medewerkers kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Hierdoor hoeft u nog maar beroep te doen op 1 installatiebedrijf. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ons installatiebedrijf in Boxtel kan u bij een breed pakket van diensten helpen. Naast de algemene werkzaamheden die u van een installatiebedrijf kunt verwachten, zijn wij u in Boxtel ook graag bij andere zaken van dienst. Wij zijn daarom ook uw adres voor onder meer:

  • De aanschaf en de installatie van verschillende cv ketels
  • Het plaatsen van diverse soorten verwarmingen, waaronder vloerverwarming, convectoren en wandverwarmingen
  • Het installeren van airco-systemen bij zowel bedrijven als particuliere klanten
  • Het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen
  • Het onderhoud of de reparatie van uw dak

Houtkachel

Een klantgericht installatiebedrijf in Boxtel

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij WarmteCentrum Brabant. Wij doen daarom graag die stap extra voor u. Dit doen wij door u een breed dienstenpakket aanbieden. Niet alleen kunnen wij centrale verwarming bij u plaatsen, maar kan ons installatiebedrijf ook het onderhoud van uw verwarmingsketel verzorgen in Boxtel. Onze servicemonteur komt dan eens in de 2 jaar bij u langs om uw ketel na te kijken en schoon te maken. Maar dat is niet het enige wat wij u in Boxtel te bieden hebben. Wij houden rekening met uw wensen. Vooraf zal ons installatiebedrijf daarom altijd met u doornemen wat wij voor u kunnen betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent.

Benieuwd geworden? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u in Boxtel te bieden hebben? Of zou u graag eerst wat meer informatie ontvangen over ons installatiebedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u een e-mail sturen naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Spreekt u ons liever persoonlijk? Bel dan naar: 073-5222227. Van het plaatsen van verwarmingen tot de installatie van zonnepanelen, WarmteCentrum Brabant is uw installatiebedrijf in Boxtel.

Call Now Button