fbpx
 

Installatiebedrijf

Nog maar 1 bedrijf nodig

Wilt u graag de hulp inroepen van een installatiebedrijf? Dan bent u bij WarmteCentrum Brabant op de juiste plek. Wij kunnen u diverse werkzaamheden uit handen nemen. Zo helpen wij u graag bij het plaatsen van een verwarming of cv-ketel, maar staan wij ook graag voor u klaar bij de installatie van zonnepanelen of een airco-systeem. Ook voor het onderhoud of de reparatie van uw cv-ketel kunt u bij ons terecht. U hoeft nog maar 1 installatiebedrijf in te schakelen, waardoor u precies weet wat u kunt verwachten.

Kies een klantgerichte werkwijze

Klanttevredenheid is iets wat wij WarmteCentrum Brabant erg belangrijk vinden. Wij doen als installatiebedrijf daarom iedere dag opnieuw ons uiterste best om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door hulp te bieden bij een uitgebreid assortiment aan werkzaamheden. Wij werken ook zeer service- en klantgericht. Voordat ons installatiebedrijf bij u aan het werk gaat, zullen wij uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Ook zullen wij van tevoren het kostenplaatje met u bespreken. Bij ons weet u dan ook altijd precies waar u aan toe bent.

verwarming.jpg

Waarom kiezen voor ons installatiebedrijf?

Wij begrijpen dat we niet het enige installatiebedrijf zijn in uw regio waarvoor u kunt kiezen. Daarom doen wij graag een stap extra voor u. Doet u een beroep op ons installatiebedrijf, dan bieden wij u altijd het volgende:

  • Hulp bij een breed pakket aan werkzaamheden: van het installeren van zonnepanelen tot de aanleg van verwarming
  • Het afsluiten van onderhoudscontracten, zodat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren
  • Uitstekende service bij een lekkage. Binnen 45 minuten zijn wij ter plaatse
  • Wij houden ook echt rekening met uw wensen
  • WarmteCentrum Brabant heeft jarenlange ervaring en kennis in huis

Graag wat meer weten? Bel of mail ons

Wanneer u nog vragen heeft voor ons installatie bedrijf, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is. Zend een e-mail naar:
info@warmtecentrum-brabant.nl. Ook kunt u het online formulier op onze contactpagina invullen. Nadat wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk een reactie sturen. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Neemt u dan telefonisch contact op door te bellen naar: 073-5222227. Wij staan u graag te woord. Waarvoor schakelt u ons installatiebedrijf in?

Call Now Button