fbpx
 

CV Ketels

Voor elk huis een passende ketel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het plaatsen van cv ketels? Dan bent u bij ons van WarmteCentrum Brabant op de goede plek. Wij hebben een ruime keuze aan ketels. Dus voor iedere wens en voor ieder budget vindt u bij ons een geschikte cv ketel. Onze medewerkers beschikken over de benodigde kennis om uw verwarmingsketel vakkundig te kunnen installeren. Ook kunnen wij het demonteren van uw oude ketel u uit handen nemen Wij verwerken de verwarmingsketels op milieuvriendelijke wijze.

Deskundig advies waar u wat mee kunt

Welke cv ketel u het beste kunt laten plaatsen, is afhankelijk van allerlei verschillende factoren. Welk budget heeft u? In wat voor een woning woont u? Waar moeten de ketels op zijn minst aan voldoen? Onze medewerkers bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Samen met u kijken ze naar uw situatie, budget en welke cv ketel hierbij het beste past. Dankzij onze jarenlange ervaring als installatiebedrijf kunnen zij u op dit vlak uitstekend van advies voorzien waar u ook echt wat aan heeft. Uiteraard kunnen wij de verschillende ketels ook voor u plaatsen.

Uw adres voor onderhoud van cv ketels

Regelmatig onderhoud van cv ketels is erg belangrijk. Vooral tijdens een koude winterperiode gebeurt het vaak dat een al kwakkelende cv ketel kapotgaat. Het goed schoonhouden en nakijken van ketels zorgt ervoor dat problemen tijdig opgespoord worden en u niet in de kou komt te zitten. Sluit u bij ons een onderhoudscontact af, dan profiteert u van onder andere:

  • Wij komen eenmaal in de 2 jaar langs voor het onderhoud
  • Ons installatiebedrijf is 24/7 bereikbaar in het geval van storingen
  • Bij ons betaalt u geen arbeidsloon of voorrijkosten
  • U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor een afspraak
  • Heeft u een lekkage? Wij zijn in de meeste gevallen binnen 45 minuten bij u

cv ketels.jpg

Blijf niet in de kou zitten! Bel ons

Geeft uw cv ketel een storing aan? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag langs bij u om het probleem te verhelpen. Voor meer informatie over onze ketels of over onze werkwijze kunt u ook altijd contact opnemen met ons. U kunt een e-mail sturen naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Onze medewerkers zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen. Telefonisch bereikt u ons op: 073-5222227. Met onze ruime aanbod aan cv ketels vindt u bij WarmteCentrum Brabant ook een geschikte verwarmingsketel voor u.

Call Now Button