fbpx
 

Storingen

Snelle en deskundige hulp bij storingen aan verwarmingsinstallaties

Een storing aan uw CV-ketel, combiketel, centrale verwarming of boiler komt nooit gelegen. U heeft geen warm water om te douchen of af te wassen en geen behaaglijk warm huis meer. Met de hulp van WarmteCentrum Brabant is de redding nabij. Onze vakbekwame, ervaren monteurs staan 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat bij acute storingen aan diverse warmwater- en verwarmingsinstallaties. Wij slagen er meestal in om dezelfde dag nog op locatie te zijn. Wij helpen iedereen, ook als u geen onderhoudscontract bij WarmteCentrum Brabant heeft. Bel direct bij storingen of lekkage naar 073 – 689 83 41 en onze monteur is onderweg.

 

Vele oorzaken voor storing aan warmwater- of CV-installatie

Het achterhalen van de oorzaak van een storing aan de CV-ketel, combiketel, centrale verwarming of boiler vraagt veel kennis en ervaring van de verschillende verwarmingstechnieken en verwarmingsketels van merken als Vaillant, Intergas, ATAG, Remeha en Nefit. De specialisten van WarmteCentrum Brabant hebben alles in huis voor het oplossen van uiteenlopende storingen. Het kan gaan om een kapotte CV thermostaat, alarm CV, bevroren CV-leidingen, koude radiator of lage temperatuur van de verwarming. Er kan een storing zijn opgetreden in de warmtepomp van de combiketel, in de brander van de CV of bij de verwarmingsketel, dan wel hoort u een raar geluid in de CV-ketel of de waterdruk is te laag in de centrale verwarming.

 

Storing verholpen, met of zonder onderhoudscontract

WarmteCentrum Brabant geldt als dé verwarmingsspecialist van de provincie Noord-Brabant. Wij laten u niet in de kou staan als u door een storing geen warm water heeft of uw CV het niet doet. In de meeste gevallen kan de warmwater- of verwarmingsinstallatie worden gerepareerd en hoeft deze niet te worden vervangen. Het maakt niet uit of u wel of geen klant van ons bent. Wij helpen iedereen bij een storing. Het afsluiten van een onderhoudscontract bij WarmteCentrum Brabant betaalt uit, want met een goed werkende en onderhouden ketel bespaart u tot 15% op uw jaarlijkse energienota. Vervelende storingen kunnen worden voorkomen.

Neem bij storingen aan uw warmwater- of verwarmingsinstallatie direct contact op met WarmteCentrum Brabant en bel naar 073 – 689 83 41.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button