fbpx

Warmtepomp installatie

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen, die zorgen voor een aangename en constante temperatuur in uw huis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten en impact op het milieu van traditionele verwarmingssystemen.

warmtepomp

Wij bieden uitsluitend warmtepompen van betrouwbare merken

warmtepomp merken Airwell Daikin & Vaillant

Is uw woning geschikt voor een warmtepomp?

Voordat wij uw warmtepomp aansluiten, voeren wij altijd eerst een grondige analyse uit om te bepalen of uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Dit is van essentieel belang om te garanderen dat uw warmtepomp optimaal presteert en dat u maximaal profiteert van alle voordelen die een warmtepomp biedt voor duurzaam wonen.

 

Een warmtepomp plaatsen heeft vele voordelen, zoals een lagere energierekening en een verminderde CO2-uitstoot. Maar het is belangrijk om te weten dat de installatie van een warmtepomp niet altijd mogelijk is of de beste oplossing is voor uw specifieke situatie. Onze experts voeren daarom een gedetailleerde analyse uit van uw woning en de omgevingsfactoren om te bepalen of een warmtepomp geschikt is en welk type warmtepomp het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Wanneer is een warmtepomp rendabel?

Isolatie

Een warmtepomp is pas rendabel op het moment dat uw woning goed is geïsoleerd. Denk hierbij aan dat dat woning tochtvrij moet zijn en er in zijn geheel niet te veel warmteverlies plaatsvindt.

Verwarming

Naast isolatie is ook het type verwarming van belang. Doordat een warmtepomp op lagere temperatuur verwarmt, werkt deze het beste als de verwarming een groot oppervlak beslaat. Vloerverwarming is daarvoor het meest geschikt, omdat dit onder de vloer door de hele kamer ligt, in plaats van één of twee radiatoren per kamer.

 

Toch is het bij een hybride warmtepomp vaak ook mogelijk om deze goed te laten werken met traditionele radiatoren of zelfs convectorputten. Goed advies is daarbij altijd van belang. Zo weet je zeker dat de warmtepomp straks goed werkt.

Als blijkt dat uw woning niet geschikt is voor een warmtepomp, bieden wij alternatieve duurzame oplossingen aan die wel passen bij uw specifieke situatie. Onze specialisten zullen altijd transparant en eerlijk zijn over de mogelijkheden en zullen u voorzien van gedegen advies om de beste keuze te maken voor uw woning en budget.

 

Kortom: Onze ervaren specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning!

Warmtepomp lease

Bij WarmteCentrum Brabant is het ook mogelijk uw warmtepomp te leasen.
U kiest zelf uw aanbetaling en looptijd en betaalt vervolgens een vast bedrag per maand. Zo kunt u nu al beginnen met besparen zonder direct een groot bedrag uit te geven.

 

Wanneer u contact met ons opneemt bespreken wij graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u.

U least al een warmtepomp vanaf:

60 maanden

€ 199,- p.m.

48 maanden

€ 240,- p.m.

36 maanden

€ 308,- p.m.

Call Now Button