fbpx

CV-ketel onderhoud

Dé specialist in CV-onderhoudscontracten in Brabant!

 

Als particuliere huiseigenaar is het belangrijk om te zorgen voor een goed onderhouden en veilige CV-installatie. Met het CV-onderhoudscontract van Warmtecentrum Brabant kunt u hier gerust op zijn.

Vakmanschap

Onze ervaren monteurs zijn uitstekend beoordeeld en hebben de juiste certificeringen om de installatie en het onderhoud van uw CV-installatie veilig en vakkundig uit te voeren.

Compleet

Ons CV-onderhoudscontract is het meest complete contract in de markt tegen een scherpe prijs. Zo zijn er bijvoorbeeld geen voorrijkosten en is het arbeidsloon altijd inbegrepen.

Transparant

Bij ons geen kleine lettertjes maar duidelijke contracten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Kies voor Warmtecentrum Brabant en geniet van een veilige, goed onderhouden en zuinige CV-installatie. Bekijk onze CV-onderhoudscontracten en kies het pakket dat het beste bij u past. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies.

Kies je servicecontract:

CV-ONDERHOUDSCONTRACT

BASIS

COMFORT

Prijs

€ 10/mnd

€ 14/mnd

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud

Storingsdienst

Storingsdienst

Storingsdienst

Voorrijkosten

Voorrijkosten

Voorrijkosten

Arbeidskosten

Arbeidskosten

Arbeidskosten

Materiaal

Materiaal

Materiaal

Eenmalig los onderhoud aan uw CV ketel

 

Bent u opzoek naar eenmalig los onderhoud aan uw CV ketel?
Plan dan direct een afspraak in met een van onze deskundige monteurs.

Ons werkgebied voor CV onderhoud

 

Het afsluiten van een servicecontract of los onderhoud is enkel mogelijk in de volgende plaatsen:

 

‘s-Hertogenbosch
Best
Boxtel
Drunen
Kerkdriel
Rosmalen
Sint-Michielsgestel
Vught
Waalwijk

 

Veelgestelde vragen

Wat is een CV-onderhoudscontract?

Een CV-onderhoudscontract is een overeenkomst tussen u en Warmtecentrum Brabant, waarin we afspreken om periodiek onderhoud aan uw CV-installatie uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat uw CV-installatie veilig, zuinig en betrouwbaar blijft werken.

Wat zijn de voordelen van een CV-onderhoudscontract?

Een CV-onderhoudscontract zorgt voor regelmatig onderhoud aan uw CV-installatie, waardoor u minder kans heeft op storingen en defecten. Bovendien is uw CV-installatie zuiniger en veiliger als deze regelmatig onderhouden wordt. Ook biedt een CV-onderhoudscontract u de zekerheid dat u altijd op de juiste wijze wordt geholpen bij eventuele problemen.

Wat is er inbegrepen in het CV-onderhoudscontract van Warmtecentrum Brabant?

Bij Warmtecentrum Brabant bieden we het meest complete CV-onderhoudscontract in de markt tegen een scherpe prijs. Zo zijn er bijvoorbeeld geen voorrijkosten en is het arbeidsloon altijd inbegrepen. We voeren periodiek onderhoud uit aan uw CV-installatie en voeren eventuele reparaties uit indien nodig.

Hoe vaak wordt er onderhoud uitgevoerd aan mijn CV-installatie?

Er wordt altijd tweejaarlijks onderhoud uitgevoerd aan uw CV-installatie. Hierbij wordt uw installatie gecontroleerd op veiligheid en efficiëntie.

Wat zijn de kosten van een CV-onderhoudscontract?

De kosten van een CV-onderhoudscontract variëren afhankelijk van het gekozen pakket. Bij Warmtecentrum Brabant bieden we het meest complete CV-onderhoudscontract tegen een scherpe prijs. Bekijk onze website voor meer informatie over onze verschillende pakketten.

Hoe kan ik een CV-onderhoudscontract afsluiten?

U kunt gemakkelijk een CV-onderhoudscontract afsluiten via onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste pakket en het afsluiten van de overeenkomst.

Hoe kan ik contact opnemen met Warmtecentrum Brabant?

U kunt contact met ons opnemen via onze website, per e-mail of per telefoon. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies.

Onze keurmerken

WarmteCentrum Brabant is in bezit van de STEK certificaat voor F-Gassen

Call Now Button