fbpx

Een airco laten installeren?

Warmtecentrum Brabant is specialist in het in bedrijf stellen, of installeren van airco’s. Wilt u een airco door een expert laten plaatsen en het juiste advies krijgen welke airco, voor de ruimte die u op het oog heeft, passend is?

Airco installeren

Waarom een airco plaatsen?

Een airco in uw huis kan het klimaat in uw huis een stuk aangenamer maken. De laatste jaren kan het in de zomer steeds warmer worden en wat kan er dan beter zijn voor uw nachtrust dan een goede airco? Warmtecentrum Brabant levert verschillende airco’s van onder andere Airwell. Hoewel veel mensen denk en dat een airco vooral voor verkoeling zorgt, kan deze ook uitkomst bieden bij het opwarmen van ruimtes in de winter.

Rekening houden voor airco installatie

  • Kleine kamer:
    Een airco in een kamer met een oppervlakte van minder dan 70 vierkante meter heeft minder vermogen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het plaatsen van een airco in de slaapkamer. Bij toepassingen voor in de slaapkamer adviseren wij vaak een stillere versie.
  • Grote kamer:
    Kiest u voor een airco in een grotere ruimte? Geef dit aan bij een van onze specialisten. Door te kiezen voor een airco met meer vermogen kan de airco het klimaatbeheer van de hele ruimte aan. Meer vermogen zorgt ook voor meer geluid, maar dat merkt u in een grotere ruimte bijna niet.
  • Aantal personen:
    Meerdere personen in een ruimte betekent vaak ook dat er meer lichaamswarmte vrijkomt. Houdt er met een groot gezin of veel personen in een kantoorruimte rekening mee dat er airco nodig is met meer vermogen.
Call Now Button