fbpx
 

Energiezuinige oplossingen

Energiezuinige oplossingen voor thuis of op kantoor

 

Hart voor het milieu
We zijn tegenwoordig heel bewust van onze omgang met de natuur en met fossiele brandstoffen. Duurzaamheid is tegenwoordig de maatstaf, efficiënt en beter voor het milieu. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld groene stroom te nemen of minder water te verbruiken, maar er zijn betere oplossingen. Oplossingen die u in uw eigen huis of bedrijfsruimte tot uiting kan brengen.

 

 

Vriendelijk voor de portemonnee
Veel mensen zijn onder de impressie dat duurzame, milieuvriendelijke ingrepen duur zijn. Dat is half correct, want het is vaak een grote investering. Wat het het waard maakt is dat de investering zichzelf terugverdiend. Neem bijvoorbeeld warmtepompen en zonnepanelen. Het zijn beiden oplossingen waarmee u niet alleen het milieu ontziet en uw financiële situatie aangenamer maakt; u wordt er ook onafhankelijker door. Zo bent u verzekert van een toelevering van stroom en warm water, wat er ook gebeurd met de markt.

 

 

Warmtepompen
Een warmtepomp is een ideale milieuvriendelijke toepassing voor in uw huis of kantoor. Een warmtepomp pompt werkt door verschil in temperatuur van water en door middel van condensatie en verdamping. Een waterpomp wekt energie in de vorm van warmte op, maar heeft natuurlijk ook energie nodig. De energie die gebruikt wordt door een warmtepomp is echter lager dan de energie die het oplevert. Dit maakt de warmtepomp een zeer energiezuinige oplossing.

 

 

Een passend advies
Wilt u meer informatie over zonnepanelen of warmtepompen? Weten hoe deze oplossingen precies werken of toegepast kunnen worden in uw situatie? Wij geven graag vrijblijvend advies en kijken graag met u mee naar alle andere mogelijkheden om uw huis of bedrijfsruimte energiezuiniger te maken.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button