fbpx
 

Airco systemen

Ooit gedacht aan een effectievere manier om de lucht in uw kantoorruimte of woning te zuiveren? Warmtecentrum Brabant is de aangewezen partner voor advies bij de aanschaf van een goed airco systeem. Door een gedegen ervaring op het gebied van installatie en onderhoud kan Warmtecentrum Brabant u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf van een airco en waar gewenst tevens het onderhoud van uw airco systeem verzorgen.

Ook voor bedrijven

Een goede airco is essentieel voor ruimtes waar mensen langere tijd verblijven zoals bijvoorbeeld kantoorruimtes, maar ook de woonkamer. Daarnaast zorgt een goede airco voor voldoende ventilatie zodat er een goed en gezond klimaat ontstaat. Voor bedrijven komt daarbij dat een goed klimaat productie verhogend werkt en ook door uw relaties gewaardeerd zal worden.

Kopen met korting

Voor particulieren is het daarnaast onder bepaalde voorwaarden mogelijk om op een fiscaal aantrekkelijke manier de aanschaf van een vast airco systeem te financieren. Hiervoor is het wel een voorwaarde dat er sprake is van een duidelijke verbetering van het wooncomfort. Uw eigen accountant kan u hier meer over vertellen.

 

Compleet inclusief installatie
Bij de aanschaf van een goede airco is het zonder meer belangrijk te letten op de totale oppervlakte van de ruimte waar de airco voor wordt gebruikt. Alleen zo kunt u profiteren van een optimaal resultaat. Het airco systeem van uw keuze wordt tevens op vakkundige wijze door de installateurs van warmtecentrale Brabant, in overleg met u geïnstalleerd en opgeleverd.

Een airco laten installeren?
Call Now Button