fbpx
 

Combiketel

Milieuvriendelijk uw oude ketel verwijderd

Een combiketel is een cv-ketel en boiler in één. Dit systeem zorgt ervoor dat u kunt genieten van een warme douche, maar ook van een behaaglijk warm huis. Door te kiezen voor de ketel bespaart u ruimte en kosten, omdat u nog maar 1 systeem hoeft aan te schaffen. Er zijn verschillende combiketels verkrijgbaar. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Wij komen graag bij u langs voor het plaatsen van uw combiketel. Hierbij verwijderen wij ook uw oude cv-ketel op milieuvriendelijke wijze. Dit is een extra service die wij u bieden.

 

Voor ieder wat wils te vinden

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan ketels. U vindt bij ons dan ook de combiketel die bij u past. Heeft u bepaalde wensen of een budget waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons weten. Onze medewerkers gaan graag voor u op zoek naar een geschikte combiketel.
Daarnaast hebben wij de benodigde kennis in huis om ieder van deze verwarmingsketels te kunnen plaatsen voor u. Wij leveren maatwerk, waarbij wij letten op uw wensen en eisen.

 

Voorkom problemen aan uw combiketel

Een toch al kwakkelende ketel kan het in de wat koudere wintermaanden al snel helemaal begeven. Door regelmatig uw combiketel te laten onderhouden, voorkomt u dat u in de kou komt te zitten. Tegen een scherpe prijs kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten, waarbij u van het volgende profiteert:

  • Wij komen eens in de 2 jaar uw combiketel nakijken en schoonmaken
  • Ons installatiebedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken in geval van nood
  • Wij brengen geen voorrijkosten en arbeidskosten in rekening
  • U kunt 7 dagen per week een afspraak bij ons maken
  • Wanneer u een lekkage heeft, dan staan wij dezelfde dag nog bij u op de stoep

 

Graag wat meer weten? Bel of mail ons

Wilt u graag dat wij langskomen om een combiketel bij u te installeren? Of zou u eerst meer informatie willen over ons bedrijf of werkwijze? In beide gevallen staan wij voor u klaar. U kunt mailen naar: info@warmtecentrumbrabant.nl of het online formulier op onze website invullen. U zult dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Wanneer u ons graag persoonlijk spreekt, bel dan naar: 073-5222227. Laat u ook binnenkort een combiketel plaatsen door WarmteCentrum Brabant?

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button