fbpx
 

CV Ketels

Een cv ketel kopen bij de specialist


U bent op zoek naar een goede kwalitatieve vervanging voor uw huidige cv ketel installatie? Een nieuwe cv ketel die een stuk meer rendement genereert en duidelijk kosten-effectief is? Warmtecentrum Brabant is dan het aangewezen bedrijf om u op een klantvriendelijke wijze te informeren en te adviseren wat in uw situatie de beste keuze zou zijn als u overweegt om een goede cv ketel te kopen. Een cv ketel kopen doet u immers niet elke dag. Daarnaast is de cv ketel een comfort verhogend middel voor uw (eigen) woning. Bij Warmtecentrum Brabant kunt u een nieuwe cv ketel kopen vanaf €1395 inclusief aansluiting. U kunt ook kiezen voor een all-in lease (incl. onderhoud) vanaf €35 per maand.

 

Een goede cv ketel kopen

Warmtecentrum Brabant is niet enkel leverancier van bekende merken cv ketels zoals Remeha, Valliant, Nefit en Intergas, wij installeren ook de nieuwe cv ketel en kunnen het periodieke onderhoud van uw cv ketel installatie voor u verzorgen zodat u ten allen tijde verzekerd blijft van een goed werkende cv ketel installatie. Vraag hiernaar bij de aanschaf van een cv ketel installatie.

Afhankelijk van uw wensen gaan we bepalen wat u wenselijk vindt en in hoeverre uw wensen mogelijk zijn binnen uw budget als het gaat om de aanschaf van een nieuwe cv ketel installatie. Hierbij neemt het comfort en de gebruiksvriendelijkheid een belangrijke plaats in. De door u gewenste cv ketel installatie wordt op een professionele wijze geïnstalleerd waarbij uw oude cv ketel wordt gedemonteerd en desgewenst wordt afgevoerd op een milieu vriendelijke wijze. Het plaatsen van een nieuwe cv ketel installatie is in de meeste gevallen binnen enkele uren voltooid.

 

Fiscaal aantrekkelijk een cv ketel kopen

In bepaalde gevallen is het mogelijk om als u overweegt een hoogrendement cv ketel te kopen, hier ook in fiscaal opzicht van te profiteren. Hierbij is het van belang dat de nieuwe cv ketel een duidelijke meerwaarde voor de eigen woning heeft. Vraag naar de exacte voorwaarden bij uw accountant of administratiekantoor indien u een nieuwe cv ketel gaat kopen. Een cv ketel kopen moet namelijk een weloverwogen beslissing zijn waar we u graag bij helpen.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!
Call Now Button