fbpx
 

Energiezuinig

Ook tot 15% besparen?

Met een energiezuinig systeem van WarmteCentrum Brabant kunt u tot wel 15% besparen op uw energierekening. Is dat niet fantastisch? Wij werken al jarenlang met betrouwbare producten, zodat we een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden. Wekelijks zijn we bezig met het innoveren van onze producten en werkwijze. Dat betekent voor u meer energiezuinig comfort! Wij nemen vooraf graag alles met u door, zodat we u een advies kunnen geven dat ook echt bij u wensen past. Gaat u voor een airco of liever nieuw zink- en dakwerk? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Voordelen van energiezuinig zijn

Tegenwoordig zijn we heel bewust bezig met de natuur en de voetafdruk die we op de aarde achterlaten. Daarom kiezen veel mensen voor het gebruik van groene stroom en gaan ze bijvoorbeeld waterverspilling tegen. Energiezuinig leven en werken betekent vaak dat u eerst een investering moet doen. Maar dat levert u ook veel voordelen op:

  • Beter voor het milieu
  • Uw investering verdient zichzelf terug
  • U bent onafhankelijk van de markt

Energiezuinig

Warmte door warmtepompen

Wist u dat warmtepompen een ideale en milieuvriendelijke toepassing zijn voor in uw huis of kantoor? Ook zijn ze zeer energiezuinig. Ze werken door middel van verschil in temperatuur van water en maken gebruik van condensatie en verdamping. Het wekt energie op in de vorm van warmte, maar heeft zelf geen energie nodig. De energie die de warmtepomp gebruikt, is lager dan de energie die het oplevert. Daardoor is het een oplossing die zeer energiezuinig is.

Zonnepanelen zijn rendabel

Een energiezuinig voorbeeld dat veel mensen kennen, is ongetwijfeld het zonnepaneel. Deze bestaan uit een grote verzameling fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in stroom. Daarmee kunt u vervolgens de televisie aanzetten bijvoorbeeld. Een zonnepaneel plaatsen we op het dak om zoveel mogelijk zonlicht te kunnen opvangen. Ook in het Nederlandse klimaat is dat een lucratief en energiezuinig plan. In minder dan 10 jaar verdient u doorgaans uw investering terug, terwijl een zonnepaneel vaak 25 jaar of langer meegaat. Wij noemen dit een win-winsituatie.

Ook hart voor het milieu?

Draagt u ook graag uw steentje bij aan een duurzame wereld en een beter milieu? Dan zijn onze energiezuinige oplossingen wellicht iets voor u. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en we helpen u graag. U kunt bellen om ons persoonlijk te spreken: 073-5222227. Stuurt u liever een e-mail? Dan is ons adres info@warmtecentrum-brabant.nl, maar u kunt ook ons online contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Ook een energiezuinig milieu begint bij uzelf.

Call Now Button