fbpx
 

Onderhoud CV Ketel

Voorkom problemen met onze hulp

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud aan uw cv ketel? Dan bent u bij ons van WarmteCentrum Brabant aan het goede adres. Het onderhoud is geen overbodige luxe. Hiermee verlengt u niet alleen de levensduur van uw verwarmingsketel. Ook bespaart u hierdoor tot wel 15% op uw energiekosten, doordat de verwarmingsketel altijd optimaal functioneert. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij u hierbij uitstekend helpen.

Kies voor kennis en ervaring

U kunt bij ons een ruim aanbod aan cv ketels aanschaffen. Dat is echter niet het enige wat u te bieden hebben. Wij inmiddels geruime ervaring en kennis in huis als installatiebedrijf. U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor advies over uw ketel. Wilt u uw oude cv ketel laten vervangen? Onze medewerkers staan voor u klaar. Zij nemen graag met u door wat uw wensen en budget zijn. Op basis daarvan gaan zij op zoek naar een geschikte verwarmingsketel voor u.

CVketel.jpg

5 redenen om voor ons te kiezen

U kent vast wel het bekende spreekwoord: “Voorkomen is beter dan genezen”. Wist u dat dit ook van toepassing is op uw cv ketel? Door regelmatig onderhoud cv te laten plegen, zorgt u ervoor dat problemen op tijd ontdekt en verholpen kunnen worden. Bij WarmteCentrum Brabant kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Kiest u voor onderhoud, dan bieden wij u het volgende:

  • Wij komen eenmaal in de 2 jaar bij u langs om uw ketel na te kijken en schoon te maken
  • U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken wanneer u een storing heeft
  • Bij ons hoeft u geen arbeids- of voorrijkosten te betalen
  • U kunt 7 dagen per week een afspraak bij ons maken
  • Mocht u onverhoopt toch een lekkage hebben, wij staan binnen 45 minuten bij u op de stoep

Onderhoud aan uw cv ketel? Schakel ons in

Wilt u graag meer weten over hoe wij kunnen helpen op het gebied van onderhoud aan uw cv? Of heeft u nog een andere vraag die u ons zou willen stellen? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. Neemt u dus gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar: 073-5222227. Wilt u liever een e-mail sturen, dan kan dit naar info@warmtecentrum-brabant.nl. Ook vindt u op onze website een contactformulier dat u kunt invullen en naar ons kunt opsturen. Wanneer wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij u zo snel mogelijk een reactie sturen. Kiest u ons voor het onderhoud aan uw cv ketel?

Call Now Button