fbpx

Nog dezelfde dag uw CV storing in Den Bosch verholpen

Er komt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming blijft koud. U heeft een CV storing in Den Bosch en dringende hulp nodig. Waar de nood het hoogst is, is de redding nabij. Bel bij een urgente storing aan uw CV-ketel direct naar WarmteCentrum Brabant (073 – 522 22 27) en een van onze gecertificeerde en ervaren monteurs komt bij u langs om uw CV storing in Den Bosch op te lossen. Het streven is om binnen 45 minuten bij u op de stoep te staan. Wij zijn in geval van nood 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om uw CV storing in Den Bosch of lekkage aan uw CV-ketel te verhelpen.

CV storing Den Bosch

Elke CV storing diagnosticeren en verhelpen

WarmteCentrum Brabant is als verwarmingsspecialist in de gehele provincie Noord-Brabant actief. Onze monteurs zijn actueel geschoold in de nieuwste verwarmingstechnieken en ze beschikken over de kennis van topmerken CV-ketels van ATAG, Vaillant, Intergas, Remeha en Nefit. Neem contact op als u een CV storing in Den Bosch aan een ander merk heeft. Wij kunnen elke storing diagnosticeren en verhelpen. Van een storing in de warmtepomp, brander of verwarmingsfilter, een te lage waterdruk of te lage temperatuur in de radiatoren tot grote temperatuurschommelingen van het warmwater en borrelende, tikkende of stromingsgeluiden in de CV-leidingen en radiatoren. Wij beëindigen elke CV storing in Den Bosch en zorgen voor een werkende installatie.

CV storing in Den Bosch voorkomen met onderhoudscontract

Een CV storing in Den Bosch betekent niet gelijk dat u een nieuwe CV-ketel moet aanschaffen. U kunt wél een storing of defect aan uw verwarmingsinstallatie voorkomen, door het afsluiten van een onderhoudscontact bij WarmteCentrum Brabant. U heeft dan veel minder kans op een CV-ketelprobleem, én u bespaart met een goed werkende ketel 15% op uw jaarlijkse energiekosten. WarmteCentrum Brabant helpt u bij een CV storing in Den Bosch ook als u geen klant bent.

 

Heeft u een CV storing in Den Bosch? Bel ons meteen op (073 – 522 22 27) en deskundige  en snelle hulp is onderweg.

Call Now Button