fbpx

CV ketel onderhoud Den Bosch

CV ketel onderhoud Den Bosch: Blijf niet in de kou zitten en laat op tijd de controle uitvoeren door WarmteCentrum Brabant. Ons storingsnummer (073 – 522 22 27) is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar voor urgente problemen aan uw CV-ketel. Een van onze ervaren, gekwalificeerde monteurs komt voor een onderhoudsbeurt bij u langs om te voorkomen dat uw cv er plotseling mee ophoudt. Wees problemen voor en zorg ervoor dat u er de hele winter warm bij zit. Niet alleen voor CV ketel onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook voor bijvoorbeeld een lekkage van uw verwarmingsinstallatie, die wij snel en vakkundig verhelpen.

CV ketel onderhoud Den Bosch

Voorkom problemen en laat tijdig uw CV ketel controleren

Een CV ketel onderhoud in Den Bosch betekent niet automatisch dat uw verwarmingsketel moet worden vervangen. Meestal kan uw ketel door onze deskundige monteur worden gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Nadat de oorzaak van het mogelijke probleem is vastgesteld, zijn wij duidelijk over de kosten die komen kijken bij een reparatie. Mogelijk is de thermostaat kapot, de CV-leiding bevroren, de radiator koud of onvoldoende warm of maakt de combiketel en de leidingen een tikkend, borrelend of stromend geluid. WarmteCentrum Brabant kan door de ervaring die we de laatste jaren hebben opgedaan het CV ketel onderhoud uitstekend uitvoeren.

Een deskundige vakman voor uw cv ketel onderhoud in Den Bosch

WarmteCentrum Brabant werkt als dé verwarmingsspecialist van de provincie Noord-Brabant met de bekende merken Vaillant, Intergas, ATAG, Nefit en Remeha, maar kan bij een CV ketel onderhoud in Den Bosch in principe elk merk controleren. Neem hiervoor contact met ons op. Het maakt niet uit of u wel of niet klant bij ons bent, wij helpen iedereen voor een vakkundig CV ketel onderhoud in Den bosch Om te voorkomen dat u weer problemen krijgt met uw verwarmingsketel, kunt u een voordelig onderhoudscontract bij ons afsluiten. U bespaart dan gelijk 15% op uw jaarlijkse energielasten.

 

Komt direct in actie bij een CV ketel kapot in Den Bosch en bel naar het storingsnummer (073 – 522 22 27) van WarmteCentrum Brabant voor vakkundige en snelle hulp.

Call Now Button