fbpx
 

Installatiebedrijf Veghel

Specialist in centrale verwarming

Naar een installatiebedrijf in Veghel op zoek? Dan helpen wij van WarmteCentrum Brabant u graag. Of het nu gaat om het plaatsen van cv ketels of de installatie van een combiketel of warmtepomp, bij ons bent u aan het juiste adres. Omdat u bij ons al deze werkzaamheden onder één dak vindt, hoeft u niet langer meerdere bedrijven in te schakelen. Op deze manier weet u precies altijd waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig, toch? In Brabant staan wij bekend als de specialist op het gebied van van verwarmingen. Wij kunnen u van dienst zijn met het plaatsen van bijvoorbeeld een verwarmingsketel of een combiketel. Ook kunnen wij uw nieuwbouw woning voorzien van centrale verwarming. Heeft u al centrale verwarming? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor periodiek onderhoud aan uw cv ketel!

Installatiebedrijf met meerdere specialismen

Als installatiebedrijf in Veghel kunnen wij u verschillende werkzaamheden uit handen nemen. Wij hanteren hierbij een klantgerichte aanpak. Niet alleen bespreken wij uw wensen, maar bekijken wij ook uw situatie in Veghel. Op deze manier levert ons installatiebedrijf maatwerk bij onder meer het volgende:

  • Het aanleggen van diverse soorten verwarmingen, waaronder vloerverwarming, centrale verwarming en sierradiatoren
  • Wij bieden een ruim aanbod aan cv ketels die wij ook kunnen plaatsen voor u
  • Het installeren van energiezuinige oplossingen. Hierbij kunt u denken aan warmtepompen, een combiketel en zonnepanelen
  • Installatie en onderhoud van airco-systemen voor bedrijven en particulieren
  • Het loodgieterswerk voor uw badkamer

Verwarming

Ook uw adres voor periodiek onderhoud cv ketel

Wie kent het bekende spreekwoord: “Voorkomen is beter dan genezen” niet? Hetzelfde is ook van toepassing op uw verwarmingsketel in Veghel. Wij raden u aan om regelmatig uw ketel te laten nakijken. Op deze manier blijft uw centrale verwarming optimaal functioneren en zult u minder snel in de kou komen te zitten in Veghel. Dat is niet het enige voordeel dat onderhoud aan uw cv ketel door ons installatiebedrijf u biedt. U bespaart u ook nog eens op uw energiekosten. Benieuwd naar ons onderhoud aan uw cv ketel? Neemt u dan gerust contact op met ons installatiebedrijf.

Schakel ons installatiebedrijf in Veghel in

Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is in Veghel? Zou u graag willen dat onze servicemonteur naar u toe komt? Wilt u een combiketel of een andere verwarmingsketel laten installeren? Of heeft u nog een vraag die u aan ons installatiebedrijf zou willen stellen? In al deze gevallen kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 073-5222227. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt natuurlijk een e-mail sturen naar: info@warmtecentrum-brabant.nl of vul het contactformulier in dat u op onze website vindt. Of het nu gaat om uw centrale verwarming of het plaatsen van zonnepanelen, ons installatiebedrijf in Veghel staat graag voor u klaar.