fbpx
 

Installatiebedrijf Schijndel

Specialist in centrale verwarming en cv ketels

Wilt u graag de hulp van een installatiebedrijf in Schijndel inschakelen? Omdat u een probleem heeft met uw centrale verwarming? Of wilt u graag vloerverwarming aangelegd hebben? Wilt u uw combiketel of andere verwarmingsketel laten onderhouden of vervangen? In al deze gevallen bent u in Schijndel bij WarmteCentrum Brabant aan het goede adres. Ons installatiebedrijf kan u van dienst zijn bij verschillende werkzaamheden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u vakkundige oplossingen te bieden voor elk probleem. Wat kunnen wij voor u doen?

Van onderhoud tot het plaatsen van centrale verwarming

Wanneer u op zoek bent in Schijndel naar een installatiebedrijf, dan wilt u natuurlijk wel iemand inschakelen die kwaliteit levert. Maar eigenlijk wilt u liever niet te veel betalen. Wij van WarmteCentrum Brabant bieden dan uitkomst in Schijndel. Ons installatiebedrijf werkt alleen met producten die bewezen hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding te hebben. Dit geldt voor een verwarmingsketel, maar ook voor onze airco’s en andere producten. Daarnaast blijven wij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van centrale verwarming. Op deze manier kunnen wij u het gemak en de kwaliteit bieden waarnaar u op zoek bent. Een nieuwe combiketel zal u veel voordelen bieden! Benieuwd naar deze voordelen? Neem contact met ons op!

Daarom ons installatiebedrijf in Schijndel

U kunt in Schijndel natuurlijk ook kiezen voor een ander installatiebedrijf. Want wat hebben wij u te bieden dat onze concurrentie niet heeft? Het antwoord op die vraag is gemakkelijk. U kiest ons installatiebedrijf in Schijndel, omdat:

  • Wij zijn al jarenlang dé specialist op het gebied van verwarmingen en alles wat daarbij komt kijken
  • Onze servicemonteur komt ook graag om het jaar langs voor onderhoud aan uw cv ketel
  • Ruim aanbod aan diensten: van het installeren van cv ketels tot het plaatsen van airco’s
  • Bij lekkage zijn we binnen 45 minuten op locatie
  • Wij hanteren een klantgerichte werkwijze

Airco

Uw centrale verwarming vervangen? Of een nieuwe combiketel laten plaatsen? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van ons installatiebedrijf? Wilt u graag dat wij een verwarmingsketel komen plaatsen in Schijndel? Of heeft u nog een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? In al deze gevallen staan wij graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar: info@warmtecentrum-brabant.nl of neem telefonisch contact op: 073-5222227. Of het nu gaat om de reparatie van uw dak of het onderhoud van cv ketels, WarmteCentrum Brabant is uw installatiebedrijf in Schijndel.