fbpx
 

Onderhoudscontract

Wij bieden professionaliteit en kwaliteit

Wilt u graag een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv-ketel? Dan wilt u natuurlijk wel voor een installatiebedrijf kiezen dat betrouwbaar is. Wij van WarmteCentrum Brabant zijn dan uw adres. Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere dag opnieuw doen wij daarom dat beetje extra voor u. Daarnaast beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring. Wanneer u kiest voor ons onderhoudscontract, dan weet u zeker dat alles perfect geregeld is.

Onderhoudscontract voor elke ketel

Niet iedere ketel is hetzelfde. Dat begrijpen wij bij WarmteCentrum Brabant maar al te goed. Of u nu een cv-ketel heeft die er al jaren hangt of een moderne combiketel, u kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij hebben jarenlange ervaring als installatiebedrijf. Onze medewerkers hebben dan ook de kennis in huis om u uitstekend te kunnen helpen. Zij weten precies hoe iedere ketel in elkaar steekt en waar ze moeten opletten. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af, dan weet u dus ook zeker dat uw cv-ketel en verwarming in goede handen zijn.

Loodgieter

5 pluspunten om voor ons te kiezen

Het lijkt misschien een overbodige luxe om uw ketel met regelmaat te laten controleren. Niets is minder waar. Kiest u voor een onderhoudscontract bij ons, dan verlengt u daarmee de levensduur van uw cv-ketel. Ook bespaart u tot wel 15% op uw energiekosten, doordat uw ketel naar behoren functioneert. Maar dat is niet het enige:

  • Wanneer u kiest voor ons onderhoudscontract, dan komen wij eens in de 2 jaar langs om uw ketel te checken en schoon te maken
  • U kunt ons 24/7 bereiken in het geval van nood
  • Wij brengen geen extra kosten, zoals voorrijkosten of arbeidskosten, in rekening
  • U kunt bij ons 7 dagen per week een afspraak maken
  • Wanneer u een lekkage heeft, dan staan wij meestal binnen 45 minuten bij u op de stoep

Benieuwd geworden? Neem contact op

Zou u wat meer willen weten over ons onderhoudscontract? Of wilt u graag een van onze contracten afsluiten? Wij staan in beide gevallen graag voor u klaar om u verder te helpen. Neemt u telefonisch contact op door te bellen naar: 073-5222227. U kunt ook mailen: info@warmtecentrum-brabant.nl of vul het online formulier in op onze website. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, zullen wij u een reactie sturen. Sluit u ook een onderhoudscontract bij WarmteCentrum Brabant af?