fbpx
 

Loodgietersbedrijf

1 bedrijf voor diverse werkzaamheden

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf? Dan bent u bij ons van WarmteCentrum aan het juiste adres. Wij kunnen u verschillende werkzaamheden uit handen nemen op het vlak van installatietechniek. Of het nu gaat om het onderhoud of de installatie van uw verwarming en cv-ketel, wij staan als loodgietersbedrijf voor u klaar. Omdat u bij ons al deze werkzaamheden onder hetzelfde dak vindt, hoeft u nog maar 1 installatiebedrijf in te schakelen. U weet zo precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo prettig natuurlijk.

Ontdek ons ruime dienstenaanbod

Of het nu gaat om het installeren van een vloerverwarming of cv-ketel, u bent bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Dat is echter niet het enige wat WarmteCentrum Brabant voor u kan doen. Naast alle werkzaamheden die u kunt verwachten van een loodgietersbedrijf kunnen wij u ook bij diverse andere werkzaamheden helpen. Zo zijn wij ook uw adres voor de installatie van energiezuinige oplossingen. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een warmtepomp of zonnepanelen. Ook de installatie van een airco kunnen wij u uit handen nemen.

Loodgieter

5 redenen om voor ons te kiezen

U kunt natuurlijk ook een beroep doen op een ander loodgietersbedrijf. Dat iets wat wij van WarmteCentrum Brabant maar al te goed begrijpen. Wij doen daarom iedere dag opnieuw weer ons uiterste best voor u. Daarnaast profiteert u bij ons loodgietersbedrijf van de volgende voordelen:

  • Een uitgebreid pakket aan diensten: van het aanleggen van uw vloerverwarming tot de installatie van zonnepanelen
  • Wij bieden u jarenlange kennis en ervaring
  • Hulp bij onderhoud en installatie van uw cv-ketel
  • In geval van nood kunt u ons installatiebedrijf 24/7 bereiken
  • Wij hanteren een transparante werkwijze

Ons loodgietersbedrijf inschakelen? Bel of mail ons

Zou u graag een beroep willen doen op ons loodgietersbedrijf? Of zou u eerst meer willen weten over ons? In beide gevallen helpen wij u graag. Neemt u daarom gerust contact op met ons voor meer informatie. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 073-5222227. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar: info@warmtecentrum-brabant.nl. Ook kunt u het online formulier invullen en opsturen naar ons. Wij zullen dan zo vlug mogelijk een reactie sturen naar u. Waarvoor schakelt u ons loodgietersbedrijf in?

Call Now Button