Lekkage melden

✓ Meestal binnen 45 minuten bij u
✓ Ervaren monteurs
✓ Jarenlange ervaring

Een lekkage in badkamer, een lekkage in het dak, een lekkage in CV of een lekkage in verwarming zijn allemaal erg vervelende omstandigheden. Ze zorgen allemaal stuk voor stuk voor overlast waardoor u er waarschijnlijk zo snel mogelijk vanaf wilt zijn. Dit is gelukkig mogelijk, omdat WarmteCentrum Brabant u zo snel mogelijk verder kan helpen.

 

Specialist in lekkages
WarmteCentrum Brabant is de installatie specialist, waardoor u zeker weet dat uw probleem zo snel mogelijk weer wordt opgelost. Dankzij jarenlange ervaring weten wij het beste hoe wij u verder kunnen helpen en uw problemen met de lekkage in badkamer, lekkage in het dak, lekkage in CV of lekkage in verwarming kunnen oplossen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in lekkages, waardoor we dit zo goed mogelijk kunnen verhelpen. Een lekkage in badkamer, een lekkage in het dak, een lekkage in CV of een lekkage in verwarming, het maakt allemaal niet uit. WarmteCentrum Brabant helpt u graag!

 

Uw lekkage melden
Wanneer u last heeft van een lekkage in badkamer, een lekkage in het dak, een lekkage in CV of een lekkage in verwarming kunt u contact opnemen met WarmteCentrum Brabant. U kunt contact opnemen door ons te e-mailen of te bellen, maar u kunt ook uw contactgegevens achterlaten waardoor wij u zelf terug kunnen bellen. Na dit contact zullen wij u zo spoedig mogelijk proberen te helpen door de lekkage in badkamer, de lekkage in het dak, de lekkage in CV of de lekkage in verwarming te verhelpen.

 

Heeft u daarom last van een lekkage in badkamer, een lekkage in het dak, een lekkage in CV of een lekkage in verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag, zodat uw vervelende lekkage snel weer verleden tijd is.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!

Centrale verwarming

Kies voor een betrouwbaar installatiebedrijf

Of het nu gaat om het onderhoud of de aanleg van centrale verwarming, u wilt natuurlijk dat dit vakkundig gebeurt door iemand met kennis van zaken. Wij van WarmteCentrum Brabant bieden dan uitkomst. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring als installatiebedrijf kunnen wij u op dit vlak uitstekend van dienst zijn. Wij hanteren hierbij een klantgerichte werkwijze. Vooraf bespreken wij graag met u uw verwachtingen en nemen wij het kostenplaatje door. Kiest u voor ons voor uw centrale verwarming, dan weet u precies waar u aan toe bent.

 

Breed dienstenpakket voor uw centrale verwarming

Wij kunnen u op het vlak van uw centrale verwarming met een uitgebreid dienstenaanbod helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van uw nieuwe cv-ketel en kunnen wij deze ook voor u installeren. Wij kunnen tevens uw oude verwarmingsketel voor u verwijderen en op milieuvriendelijke wijze verwerken. Ook voor de aanleg van centrale verwarming onder uw vloeren bent u bij ons op de juiste plek.

 

Voorkom ongemakken met onderhoud

Het onderhoud van uw centrale verwarming lijkt misschien een overbodige luxe. Maar wilt u dat uw woning ook tijdens de koude wintermaanden lekker behaaglijk warm blijft, dan is het nakijken en schoonmaken van uw cv-ketel belangrijk. Bij ons kunt u verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Zo blijft uw centrale verwarming altijd optimaal functioneren en profiteert u van het volgende:

  • Onze vakkundige medewerkers komen dan eens per 2 jaar bij u langs om uw verwarmingsketel na te kijken en schoon te maken
  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen
  • Wij rekenen geen voorrijkosten of arbeidskosten
  • WarmteCentrum Brabant komt 7 dagen per week bij u langs
  • Heeft u een lekkage aan uw cv-ketel? Wij zijn binnen 45 minuten bij u thuis

 

Nog vragen? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over hoe wij u op het gebied van centrale verwarming kunnen helpen? Of zou u ons graag een andere vraag willen stellen? Neemt u in beide gevallen gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn. U kunt hiervoor een e-mail zenden naar: info@warmtecentrum-brabant.nl of het  contactformulier invullen op onze website. Wilt u graag ons persoonlijk spreken? Bel in dat geval naar: 073-5222227. Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor de aanleg en het onderhoud van uw centrale verwarming moet u bij WarmteCentrum Brabant zijn.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!