fbpx
 

Dak- & zinkwerk

Wanneer u last heeft van een lekkage, dan kan dit behoorlijk vervelend zijn. U kunt er in dit geval maar het beste snel bij zijn om vervolgschade te voorkomen. U moet er toch niet aan denken dat het water in uw woning terecht komt? In het geval van een daklekkage staan wij voor u klaar. Wij hebben al jarenlang ervaring met daken en gaan een dakreparatie dan ook niet uit de weg. Maar ook voor dakonderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Door uw dak goed in de gaten te laten houden door een professional voorkomt u dure reparaties door lekkages. 

 

 

Een dakreparatie op maat
In het geval van een daklekkage dan is de dakreparatie van essentieel belang. In sommige gevallen moet het hele dak gerenoveerd worden om het dak weer waterdicht te maken. Wij repareren verschillende type daken van goten tot aan bitumen daken. Wij sturen altijd een erkende dakspecialist bij u langs, die door middel van goed meetwerk en een uitgewerkte analyse het probleem gaat oplossen. De daklekkage wordt hierdoor zo spoedig mogelijk verholpen. Hoe lang de dakreparatie gaat duren hangt af van de oorzaak van het probleem en wat voor soort dak er op uw huis geplaatst is. Als u een daklekkage heeft ontdekt, bel dan snel met ons voor een dakreparatie.

 

 

Dakonderhoud voorkomt vervelende problemen
Dankzij periodiek dakonderhoud zorgt u ervoor dat uw dak in optima forma blijft. Een ander groot voordeel is dat door dakonderhoud u een waterdicht dak heeft en niet te maken krijgt met een daklekkage of dakreparatie. Om een daklekkage voor te zijn, kunt u het beste een afspraak met ons maken, zodat wij bij langs komen voor professioneel dakonderhoud. Wij komen een keer per jaar langs om grondig dakonderhoud uit te voeren. We controleren dan onder andere of er scheuren of barsten in uw dak zitten en we vegen het vuil van uw dak, zodat uw dak schoon en netjes is. Goed dakonderhoud betaald zich altijd terug. U komt niet voor een daklekkage te staan die soms een dure dakreparatie met zich mee kan brengen.

Heeft u een storing? Wij helpen u graag!